Rapid are planuri mari: „Să revenim în Europa!”. Giuleștenii, BUGET impresionant

Rapid are planuri mari: „Să revenim în Europa!”. Giuleștenii, BUGET impresionant

Rapid și-a fixat, astăzi, organigrama clubului, alături de care va începe aventura în liga secundă.

Ovidiu Burcă a fost prezentat oficial ca președintel al clubului giuleștean, iar în cadrul conferinței de astăzi, noul oficial rapidist a discutat și despre obiectivele de viitor ale Rapidului, echipă care va avea un buget de 1,5 milioane de euro în liga secundă

„Este o onoare să fiu aici. Obiectivul meu este acela de a readuce Rapid în cupele europene. Suntem aproape de a ne înţelege cu Florin Marin, care va face echipă cu Mihai Ianovschi. Experienţa lui Florin Marin va fi un avantaj.

Eu vreau ca portarul Virgil Drăghia să rămână, dar contează şi ceea ce vrea şi el. Ne dorim să avem cât mai mulţi tineri din pepiniera proprie. Daniel Pancu va rămâne alături de noi şi va mai juca un an.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest an avem ca obiectiv promovarea. Încă mai avem de lucrat la stabilirea componenţei lotului, iar în zilele viitoare vom mai aduce alţi jucători. Vom aduce fotbalişti de valoare şi pentru care voi garanta eu”, a declarat Burcă.

De partea cealaltă, finanțatorul Valerii Moraru a afirmat: „Sunt un om responsabil și atât cât voi putea să duc, eu duc. Dacă vor veni oameni mai puternici și mai capabili, îi vom accepta pentru a construi un viitor cât mai bun pentru Rapid. Echipa are nevoie astăzi de liniște și acesta e cel mai important lucru pentru a construi un viitor și pentru a atinge obiectivul pe care ni l-am propus”.