Şi-au bătut joc de aniversarea de vis a unei fetiţe

Şi-au bătut joc de aniversarea de vis a unei fetiţe

Vesela petrecere aniversară a unei fetiţe a luat o turnură dramatică în clipa în care sărbătorita a trebuit să suflet în lumânările înfripte în ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai frumos tort din lume. Doar că în locul frumosei Elsa, figura central a filmului de animaţie Frozen, copila s-a trezit în faţă cu o figură monstruoasă, planturoasă şi mai ales greu de asociat cu îndrăgita eroină Disney.

Incidentul s-a petrecut la New York, şi nu în vreun oraş sărac aflat sub controlul jihadiştilor. Kayla-Jaye şi-a dorit-o de ziua ei pe Elsa, frumoasa regina de Arendelle, născută cu abilitatea de a crea și controla gheața și zăpada. Părinţii s-au gândit să i-o ofere sub forma unui tort-figurină mai ales că poza postată de cofetăria la care au ales să comande era deosebit de convingătoare.

Cofetarul a dat-o însă în bară în ultimul hal: regina gheţii a fost înlocuită cu un personaj  caricatural, îmbătrânit, masiv, cu machiaj strident, ten închis la culoare etc.

Micuţa sărbătorită, în vârstă de 4 ani, a refuzat să sufle în lumânări şi a izbucnit în lacrimi. Părinţii au decis să posteze fotografia monstruozităţii în cauză pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News