Timmermans lui Iohannis: Este o zi interesantă

Timmermans lui Iohannis: Este o zi interesantă

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit vineri la Palatul Cotroceni pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a afirmat că "este o zi interesantă".

"Bine aţi venit în România! Bine aţi venit la Cotroceni! Îmi pare bine că aţi venit, sunt vremuri interesante", i-a spus preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres, prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene.  Oficialul european a replicat: "Este o zi interesantă".

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat astăzi că procurorii au dispus începerea urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat, pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari privind încheierea unor contracte de asistenţă juridică.

În aceeaşi cauză, procurorii au constatat că se impune continuarea urmăririi penale faţă de Victor Ponta şi sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de conflict de interese, dintre care una în formă continuată, fapte aflate în legătură cu funcţia sa de prim-ministru, se arată într-un comunicat al DNA transmis A

Ne puteți urmări și pe Google News