UMILINŢA la care a fost suspusă o tânără care a vrut să cumpere un meniu de la McDonald's

UMILINŢA la care a fost suspusă o tânără care a vrut să cumpere un meniu de la McDonald's

McDonald's a refuzat să servească o adolescentă care încerca să-i cumpere micul dejun unui om fără adăpost din cauza unei noi "politici interne".

Charlotte Farrow mergea spre locul de muncă atunci când a decis să îi ia ceva de mâncare cerşetorului care se afla lângă un restaurant McDonald's situat pe Oxford Road, în Manchester , relatează The Independent.

În timp ce aştepta la rând sărmanul a vrut să scoată bani ca să plătească, dar ea i-a comunicat că va plăti ea pentru meniu. Atunci când a vrut să dea comanda, ea n-a fost servită pe motiv că politica lanţului de fast-food interzice angajaţilor să ia comenzi de la oamenii străzii.

"Managerul mi-a spus că nu este permisă servirea persoanelor fără adăpost. A spus că este o nouă politică ", a povestit tânăra, care a mărturisit presei că atoată situația a fost "complet imorală" şi "extrem de jenantă".

Ne puteți urmări și pe Google News

După inițială atât ea, cât şi bătrânul fără adăpost au fost serviţi, iar McDonald's şi-a cerut scuze pentru incident. Reprezentanţii companiei precizând că nu există o politică de a refuza serviciile în cazul persoanelor fără adăpost.

Chiar dacă politica pentru homeless s-a dovedit falsă, nu la fel s-ar putea spune despre cea legată servirea clienţilor în stare de ebrietate, în restaurante McDonald's din Cambridge.