Ce spune Victor Ponta despre relația sa cu Klaus Iohannis

Ce spune Victor Ponta despre relația sa cu Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a vorbit în cadrul interviului acordat jurnalistului Dan Andronic, pentru emisiunea "Lumini și Umbre", difuzată de B1 Tv și despre relația sa cu președintele Klaus Iohannis. Premierul a spus că este "o relaţie extrem de civilizată".

"Instituţional este impecabilă, aşa cum ar trebui să fie toate relaţiile dintre preşedinte şi premier", a mai spus Victor Ponta.

În ceea ce privește propunerile de ambasadori, Victor Ponta a precizat că s-a consultat în privința numelor cu președintele.

"Din ianuarie, februarie, eu l-am informat: din cauza blocajului, unul din efecte este că avem aproape toţi ambasadorii cu mandate depăşite. A fost o discuţie lungă Aurescu, ministrul de Externe, cu Lazăr Comănescu şi apoi eu cu Iohannis. Ne-am înţeles pe toate numele", a spus Ponta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cât privește reacția dură a președintelui Klaus Iohannis, care a acuzat că la ICR s-a schimbat conducerea pe șest, Victor Ponta a răspuns: "La ICR nu am numit noi. Am fost şi eu surprins de rapiditate. E treaba Senatului...".