Imagini incredibile cu BĂTAIA ca-n filme de la Ponton Casa Baraj I VIDEO

Imagini incredibile cu BĂTAIA ca-n filme de la Ponton Casa Baraj I VIDEO

Bătaie de o violență extremă la ultimul party al sezonului la Ponton Casa Baraj. Imaginile cu bătaia au fost făcute publice în acest sfârșit de săptămână, la 13 zile de la eveniment. Câțiva agenți de pază îi toacă în bătaie pe petrecăreți.

„La data de 11 septembrie a.c., polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane au suferit leziuni în urma unor agresiuni fizice. Cei trei ar fi fost agresați în localitatea Văliug. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, informează Poliția Caraș Severin.

 Ce nu afirmă poliția se vede pe imaginile video care au apărut acum: și anume că agresorii sunt reprezentanții unei firme de pază.

„Că a fost, că n-a fost, că s-au bătut, că nu s-au bătut? Întrebări la care domnii politişti trebuie să dea un răspuns. Până una alta, vă spun eu că ,,a fost” cu siguranţă, iar imaginile de mai jos demonstrează acest lucru. Mulţumiri «medicinistei» pentru imaginile care vor risipi multe semne de întrebare“ – sunt cuvintele Alinei Straja postate alături de pozele şi filmarea din timpul bătăii.  

Ne puteți urmări și pe Google News