IMOBILIARE Locuințe centrale și ultracentrale, cu maximum 25.000 de euro, în București

IMOBILIARE Locuințe centrale și ultracentrale, cu maximum 25.000 de euro, în București

În ultimii ani, criteriile în funcție de care prețul unei locuințe crește sau scade s-au modificat radical. Dacă acum 10-15 ani locuințele interbelice bine amplasate costau dublu sau chiar triplu în raport cu o locuință cu același spațiu, construită în anii 80, dar amplasată mai spre periferie, acum lucrurile s-au schimbat.

Garsoniere și apartamente ce provind din anii interbelici se vând la preț de „avarie”, chiar dacă multe sunt amplasate în „buricul centrului”. Prețul este chiar mai mic decât al locuințelor din zone ceva mai îndepărtate, dar cu o vechime de maximum 50 de ani.

Un al doilea criteriu care trage mult în jos prețurile locuințelor este amplasarea într-un cartier mărginaș și considerat nu foarte civilizat, cum ar fi Ferentari.

De asemenea, locuințele cu spații mici, cum ar fi garsonierele confort II, amplasate în majoritatea zonelor din Capitală, costă sub 25.000 de euro. Iată, potrivit imobiliare.ro, cele mai interesante oferte.

Ne puteți urmări și pe Google News

O garsonieră confort II din zona Titan (1 decembrie), amplasată la etajul zece al unui bloc construit în 1970, costă 18.000 de euro.

La același preț se vinde o garsonieră confort II amplasată la etajul ¾ al unui bloc construit în 1980.

De asemenea, în zona Gara de Nord, este scoasă la vânzare o garsonieră confort I, cu 20.500 de euro. Este amplasată la etajul 8/9 al unui bloc construit în anul 1960 și are ca suprafață 27 de mp.

Un alt tip de locuințe ieftine și interesante ca preț sunt cele construite la mansarda blocurilor. De exemplu, în zona Brâncoveanu, un astfel de apartament, cu suprafațăd e 30 mp, duplex, costă 22.000 de euro.

O garsonieră plasată ultracentral, pe Bulevardul Dacia, și cu o suprafață de 30 de mp, costă 23.000 de euro. Imoiblul este amplasat la etajul 2/2, într-un bloc construit din 1938.

Un alt imobil bine amplasat central scos la vânzare este o garsonieră cu suprafață de 32 de mp, din zona Gara de Nord/Piața Matache, amplasată la mansarda unui bloc construit în anul 1934. Garsoniera oferă acces spre o terasă cu aceeași suprafață.