Topul celor mai ADMIRAŢI OAMENI din lume a fost dezvăluit, iar Vladimir PUTIN a obţinut un loc SURPRINZĂTOR

Topul celor mai ADMIRAŢI OAMENI din lume a fost dezvăluit, iar Vladimir PUTIN a obţinut un loc SURPRINZĂTOR

Vladimir Putin este mai admirat decât Papa Fracisc sau Dalai Lama. Topul YouGov’s al celor mai admiraţi oameni din lume îl plasează pe preşeditnele rus pe locul şase.

Bill Gates s-a plasat pe primul loc pentru al doilea an, urmat de Barak Obama,  Xi Jinping, Jackie Chan şi Stephen Hawking. Fiziacul Hawking a fost votat ca fiind cel mai admirat om în Marea Britanie.

Femeia care a stârns cea mai multă apreciere este Angelina Jolie. Regina Elizabeth II, Hillary Clinton, Oprah Winfrey şi Michelle Obama completează topul cinci, informează The Independent.

Pe lista au fost incluşi şi oameni controversaţi. Spre exemplu, Donald Trump a obţinut apreicere în lume, obţinând locul 18. Şi politiciană franceză, preşedinta partidului Frontului Naţional, Marine Le Pen, a obţinut locul 20 în topul celor mai admiraţi oameni din lume.

Ne puteți urmări și pe Google News

În afară de personalităţile din politică, nume precum Celine Dion, Sandra Bullock, Shakira, Emma Watson şi Taylor Swift fost incluse în acest clasament. Sondajul a fost realizat pe respondenţii din 30 de ţări.