Ce a păţit Halep la Cotroceni? Domnule preşedinte Iohannis, SE IMPUN MĂSURI! De ce NU ŞTIM SĂ RESPECTĂM valorile?

Ce a păţit Halep la Cotroceni? Domnule preşedinte Iohannis, SE IMPUN MĂSURI! De ce NU ŞTIM SĂ RESPECTĂM valorile?

Cea mai bună jucătoare de tenis din lume, Simona Halep a fost invitată la marea paradă de 1 decembrie atât la Arcul de Triumf, cât și la recepția Palatului Cotroceni, fiind chiar un oaspete de seamă al președintelui Klaus Iohannis.

Din păcate pentru constănțeancă, lucrurile nu au decurs așa cum și-a imaginat. Astfel, cea mai îndrăgită româncă nu a fost lăsată să intre la Cotroceni, scrie Știri pe surse.

„La parada din timpul zilei nu am putut să mă duc pentru că aveam antrenament și am anunțat din timp. Seara am anunțat că mă duc, m-am dus, dar nu aveam invitația printată și nu s-a putut să intru. Nu am avut nici loc de parcare, dar nu a fost nicio problemă, nu m-am supărat. Nu am reușit să intru și mi-a părut rău.”, a spus, la Antena 3, Halep.

Paradă cu probleme și pentru Ilie Năstase

Ne puteți urmări și pe Google News

De un episod similar a avut parte și Ilie Năstase, tot în cadrul paradei de 1 decembrie. Acesta s-a supărat pentru că nu a fost lăsat să participe la ceremonie în zona oficială de lângă Arcul de Triumf. Marele sportiv nu avea cum să fie lăsat să ajungă în zona oficială din moment ce, din motive necunoscute, nu avea invitație. La prefiltru, Ilie Năstase a fost oprit de jandarmi, adică până să ajungă la principalul filtru de securitate. Jandarmii l-au dirijat către public, dar el voia neapărat să stea în zona oficială, mai scrie Știri pe surse.