ACCIDENT GRAV în județul BRAȘOV. 4 persoane au murit și alte 2 se află în spital

ACCIDENT GRAV în județul BRAȘOV. 4 persoane au murit  și alte 2 se află în spital

În urmă cu o oră s-a produs un accident grav la intrarea în comuna Hărman din judeţul Brașov. Informaţiile oferite iniţial de Adevărul puneau bilanţul total al victimelor la șase persoane, patru adulţi și doi copii. Dintre victime, doi adulţi și un copil au murit, iar o a patra este în stare gravă

Un accident rutier devastator în care au fost implicate patru mașini s-a produs în cursul zilei între Brașov și Hărman. Trei persoane au fost declarate decedate la fața locului. Celei de-a patra victime, aflată în stop cardio-respirator în urma leziunilor suferite, i-au fost aplicate fără succes manevre de resuscitare la faţa locului, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brașov. Aceasta a fost declarată decedată la scurt timp după producerea ce echipajele SMURD au ajuns la locul accidentului. Celelalte două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență Brașov.

Fotografie de la locul accidentului

Sursa: FOTOISU Brașov

Ultimele informații oferite de polițiști indică faptul că victimele se aflau în două autoturisme care s-au ciocnit frontal. Deocamdată, cauzele accidentului nu sunt cunoscute.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma accidentului, traficul rutier este oprit pe DN11, între Brașov și Comuna Hărman, din motive de siguranţă, conform lui Marian Ionuţ, reprezentantul Poliţiei Brașov la faţa locului, citat de Adevărul. Circulația este deviată pe o rută ocolitoare prin Sânpetru.