PRIMA REACȚIE a mamei criminalei de la METROU! Femeia a povestit de ce a Magdalena URA FEMEILE! IPOTEZĂ-ȘOCANTĂ.

PRIMA REACȚIE a mamei criminalei de la METROU! Femeia a povestit de ce a Magdalena URA FEMEILE! IPOTEZĂ-ȘOCANTĂ.

Mama Magdalenei Șerban oferă câteva detalii-cheie cu privire la comportamentul fiicei sale. Femeia susține că Magdalena era tulburată din cauza unor experiențe neplăcute cu femei

Mama Magdalenei Șerban rupe tăcerea! Audiată la Dolj, femeia a oferit o explicație macabră cu privire la comportamentul fiicei sale și la ceea ce s-a întâmplat în București.

Mama criminalei susține că aceasta era tulburată din pricina unor abuzuri la care a fost supusă de mai multe femei, în Spania. Din primele informații oferite de femeie reiese faptul că acesta este principalul motiv pentru care Magdalena Șerban prinsese ură pe femei. 

Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani care a ucis o tânără în stația de metrou Dristor 1, este din Craiova, locuind într-un bloc de garsoniere din cartierul Craiovița Nouă. În anul 2015, femeia s-a mutat la București, unde stătea într-un cămin social din sectorul 3, informează Libertatea. Deși vecinii femeii nu cunosc foarte multe detalii despre aceasta au povestit că era foarte des căutată de polițiști, însă motivele erau necunoscute. Femeia era rar văzută în bloc, era necăsătorită și nu avea copii. „Nu știm nimic. Am văzut-o când s-a mutat în bloc și după aceea nu am mai văzut-o deloc. Noi știam că era plecată în străinătate. Dânsa (mama femeii – n.r.) nu vorbește cu noi. E retrasă. Mai are un băiat”, au povestit vecinii criminalei, pentru Libertatea. 

Ne puteți urmări și pe Google News