Premierul Tudose a pus șef nou la CNAS! Laurențiu Teodor Mihai preia Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Premierul Tudose a pus șef nou la CNAS! Laurențiu Teodor Mihai preia Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Premierul Mihai Tudose l-a numit, miercuri seară, pe Laurențiu Teodor Mihai în funcția de șef al CNAS. Totodatăm acesta a fost numit în funcția de membru al Consiliului de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Decizia premierul a fost publicată în Monitorul Oficial.

Decizie-supriză a premierul Mihai Tudose. Miercuri seară el l-a numit pe Laurențiu Teodor Mihai în funcția de șef al CNAS și de membru în Consiliul de Administrație al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Laurențiu Teodor Mihai vine însă, practic, de pe partea cealaltă a baricadei. În ultimii 8 ani el a deținut funcția de director executiv al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice (APMGR).

Laurențiu Mihai este doctor în sănătate publică (specializat în medicină de familie), având o extinsă experiență în management sanitar. A fost director executiv al APMGR din mai 2011, perioadă în care a promovat necesitatea asigurarii accesului la tratament farmaceutic, la prețuri accesibile, pentru un număr cât mai mare de pacienți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Laurențiu Teodor Mihai preșa frâiele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate din mâine lui Răzvan Vulcănescu (vicepreședinte al CNAS) care o conducea interimar de de două luni și jumătate.

Anteriorul președinte en titre - Marian Burcea - a fost eliberat din funcție de către premierul Tudose, la 1 septembrie, după ce a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care sunt investigate decontări ilegale la CASMB pentru servicii de îngrijire la domiciliu.