Israelul a sărbătorit un record de vizitatori. Benjamin Netanyahu, ghid turistic pentru un cuplu de români

Israelul a sărbătorit un record de vizitatori. Benjamin Netanyahu, ghid turistic pentru un cuplu de români

Ioana Isac, o româncă în vârstă de 31 de ani, a avut ieri parte de o surpriză uriaşă când a aterizat pe aeroportul din Telaviv: a fost aşteptată de ministrul Turismului din Israel. Şi asta nu a fost tot: după câteva ore, premierul ţării, Benjamin Netanyahu, a jucat rolul de ghid pentru româncă şi iubitul ei în Muzeul lui David din Ierusalim.

Ioana Isac a devenit turistul cu numărul 3 milioane care a vizitat ţara în 2017, astfel că ofi cialii israelieni s-au gândit să marcheze acest eveniment

Oficialii din Israel au vrut să marcheze intrarea în ţară a turistului cu numărul 3 milioane în anul 2017 şi i-au pregătit câteva surprize de bun venit. Onoarea de a fi primită pe covorul roşu de ministrul Turismului din Israel, Yariv Levin, i-a revenit unei românce. Ioana Isac a mers în Ţara Sfântă cu iubitul ei, Mihai Georgescu, pentru un tur al ţării de câteva zile. În discursul de bun venit ministrul Turismului a spus că „aceasta este o zi specială pentru noi pentru că depăşim pentru prima oară bariera de 3 milioane de turişti care ne-au vizitat ţara întrun an”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premierul i-a servit cu plăcinte

După ce a fost primită la aeroport pe covorul roşu, Ioana Isac a mai avut parte de o surpriză. Premierul ţării, Benjamin Netanyahu, a jucat rolul de ghid turistic în Muzeul lui Davin din Ierusalim pentru cei doi îndrăgostiţi români. Politicianul s-a întreţinut minute bune cu cei doi români în turnul muzeului şi i-a servit cu plăcinte cu dovlecei, o gustare specific evreiască. La finalul întâlnirilor cu cei doi politicieni, Ioana şi iubitul ei au aflat că pe parcursul vizitei în Israel vor mai avea parte de câteva suprize: un tur al oraşului Tel Avia în limuzină, un tur cu elicopterul pe deasupra locurilor Sfinte şi o cină privată în casa lui Nir Tzuk, unul dintre cei mai buni bucătari israelieni.