Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Accident în lanț

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui. Accident în lanț

Poliția Autostrăzi investighează împrejurările în care, la kilometrul 183, trei mașini s-au lovit după ce au încercat să ocolească un alt autoturism care fusese implicat într-un accident anterior. Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, pe porțiunea dintre Cernavodă și Medgidia este blocat. Coloane de mașini întinse pe câțiva kilometri așteaptă deblocarea traficului.

Din primele cercetări a reieșit că șoferul unui autoturism aparținând unei clinici private a intrat cu mașina în parapet, oprindu-se, apoi, în mijlocul șoselei. Ar fi solicitat, ulterior, o autoutilatară de la Tractări. Între timp, șoferul unei Skode care circula cu 100 km/oră a oprit brusc pentru a evita mașina avariată. O autoutilitară din spate nu a mai putut evita Skoda și a intrat în ea, fiind lovită la rândul ei de un autoturism Audi. 

În urma carambolului a fost rănită o persoană. Poliția Autostrăzi efectuează investigații la fața locului. Circulația este blocată de mai bine de o oră. Sute de autovehicule așteaptă în coloană de câțiva kilometri deblocarea traficului pe autostradă. Se poate circula și pe DN22C de la Cernavodă la Constanța, pe vechiul drum, însă șoferii o iau pe Autostradă în speranța că traficul va fi deblocat mai repede. 

 

Ne puteți urmări și pe Google News