Un bărbat din Vaslui, VEDETĂ în Londra. Cazul său HALUCINANT a devenit VIRAL

Un bărbat din Vaslui, VEDETĂ în Londra. Cazul său HALUCINANT a devenit VIRAL

Județul Vaslui a ajuns, din nou, pe harta evenimentelor unice petrecute în Europa. Cazul un bărbat din Moldova a făcut înconjurul lumii.

Povestea are în centrul ei o mare enigmă. Un bărbat din Vaslui s-a trezit beat și bătut în curtea unei familii londoneze. Când a fost întrebat cum a ajuns acolo, victima a spus că nu știe, el trebuia să fie acasă, în Vaslui.

Povestea a ieșit la suprafață la spitalul „Whipps Cross” din Londra, unde acesta povestit medicilor și polițiștilor că nu își amintește cum a ajuns în celălalt capăt al Europei, scrie ziarul romanesc.

Întâmplarea face ca asistentă la spitalul la care a ajuns vasluianul amnezic să fie româncă. Femeia a povestit totul pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News

”A fost găsit beat si bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la politie si l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni si că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a scris, pe Facebook, Adina Costache.