Rimaru de la R.A.C.L.A vorbește despre „linșajul mediatic” la care a fost SUPUS: „Am fost amenințat cu MOARTEA și CASTRAREA CHIMICĂ!”

Rimaru de la R.A.C.L.A vorbește despre „linșajul mediatic” la care a fost SUPUS: „Am fost amenințat cu MOARTEA și CASTRAREA CHIMICĂ!”

Solistul trupei R.AC.L.A, Calin Ionescu, spune că după ce a fost acuzat de mai multe femei, în mediul online, că le-ar fi agresat fizic pe la diverse evenimente, a primit sute de amenințări cu moartea și nu doar.

Artistul s-a destăinuit fanilor săi într-o scrisoare deschisă în care explică coșmarul prin care a trecut în ultima perioadă. „O parte din viața mea privată a fost expusa online, am fost discreditat public, numit în toate felurile, amenințat cu moartea, castrarea chimică și multe altele. Mi-am pierdut jobul, dupa 16 ani de muncă in publicitate, cu numeroase premii naționale și internaționale. Probabil că dacă orice bădăran ca mine ar fi fost sancționat ca mine, am fi trait cu toții într-o țara ca afara. Cu mulți șomeri”, a scris Rimaru într-o scrisoare deschisă.

Calin Ionescu povestește că a mai fost sancționat pentru aceste fapte în trecut, iar în prezent încerca să le îndrepte. „Dar încercat să mă îndrept. Am început să-mi invat lecția înca de acum 2 ani, când agenția m-a sancționat pentru întamplarile despre care se vorbește acum. Și m-a durut atât personal cât și financiar. Credeam că și cei care s-au simțit jigniți de comportamentul meu de bădăran au fost multumiți de faptul ca am fost sancționat.

Dezaprob orice comportament necivilizat la adresa femeilor, inclusiv comportamentul pe care l-am avut eu. Dezaprob folosirea oricarui timp de forța, fie ea fizica sau verbală. Cu toate acestea, în mediul online (Facebook, WhatsApp, etc), violența verbala poate fi lesne oprită prin operațiunea de „block”. Bădărania mea putea fi foarte ușor amuțită printr-un singur click, însa bădărania a fost lăsată să continue și, în unele cazuri, a primit niste raspunsuri pe masură. Așa cum rezulta din multe conversații integrale pe care le-am păstrat”, a mai scris Calin Ionescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Călin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la trupa RACLA, dar și ca publicitar, este cea mai cunoscută vedetă din România care este acuzată, de mai multe persoane, de hărțuire sexuală și agresiune. Mai multe femei și-au publicat traumele, în mediul online, în contextul valului de mărturisiri declanșat de campania #MeToo, apărută după scandalul de la Hollywood. 

Fie că a fost vorba de foste colege sau fete aflate în practică la diferite agenții în care acesta a lucrat, acestea au povestit cum Ionescu le-a făcut avansauri prin mesaje pe chat-ul de pe Facebook. Când erau refuzate acesta apela la jigniri sau amenințări.