ANIMALE UCISE CU SĂLBĂTICIE pentru plăceri bolnave şi munţi de bani. Se întâmplă undeva în Asia. IMAGINILE POT AFECTA EMOŢIONAL

ANIMALE UCISE CU SĂLBĂTICIE pentru plăceri bolnave şi munţi de bani. Se întâmplă undeva în Asia. IMAGINILE POT AFECTA EMOŢIONAL

Porci mistreți și câini luptători care se sfâșie în ring pe viață și pe moarte, este imaginea terifiantă a unei practici care dăinuie în Indonezia, prin care oamenii încearcă să-și sporească veniturile.

Imaginile scot în evidență un comerț crud și plin de sânge care ia cu asalt această țară din Asia. Iar localnicii sunt din ce în ce mai dispuși să adopte această metodă.

Animalele sunt trimise în gropile de luptă pentru a se sfâșia între ele, într-un spectacol sinistru pentru care oamenii pariază. Câștigurile pentru animalul care rămâne în viață pot fi considerabile: un câine de luptă poate câștiga și 1.500 de lire, în urma spectacolului.

Animalele care supraviețuiesc sunt trimise din nou în ring, în timp ce cele care au răni care nu mai pot fi recuperate sunt trimise la măcelării, iar carnea lor este vândută, potrivit The Sun.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ciuda cruzimii incredibile a acestor lupte, localnicii de pe insula Java urmăresc cu interes spectacolul și susțin că acesta face parte din tradiția locală.

Imaginile șocante pot fi văzute aici! Atenție, vă pot afecta emoțional