ABUZ INCREDIBIL la Cluj. Doar COMUNIȘTII mai FĂCEAU AȘA CEVA! Un director i-a DAT AFARĂ pe elevii cu plete sau barbă

ABUZ INCREDIBIL la Cluj. Doar COMUNIȘTII mai FĂCEAU AȘA CEVA! Un director i-a DAT AFARĂ pe elevii cu plete sau barbă

Un adolescent din Cluj-Napoca a avut parte de un eveniment care ne aduce aminte de vremurile comuniste, atunci când în școli elevii erau obligați să aibă o ținută standard.

Tudor Hagiu a fost dat afară din școala în care învață pe motiv că are părul ”indecent de lung”. Din păcate, în aceeași situație au fost și alți colegi cu barbă sau cu părul mai lung, spune el. Iată mesajul tânărului care a apărut pe o rețea de socializare. 

„Salut ! Dacă ai puţin timp liber , te invit să citeşti această frustrare a mea faţă de sistemul de învăţământ din România, iar dacă ai acceaşi părere, te invit să dai un share mai departe. Astăzi, eram la ora de chimie, stăteam liniştit şi îmi vedeam de treaba mea, deodată intră marele Dom’ Director la mine în clasa.

Din cauza părului meu „indecent de lung” am fost scos de la ora, ajungând în curte mă aflu alături de încă 20-25 de elevi din şcoală (băieţi) cu par lung sau barbă aşteptând să fim scoşi din şcoală. Da, aţi citit bine, pentru că avem părul lung sau barbă am fost scoşi din perimetrul liceului”, spune Tudor.

Ne puteți urmări și pe Google News