ALERTĂ! Inspecția Judiciară vine cu o altă „BOMBĂ”: ce s-a întâmplat cu un calculator de la sediul DNA

ALERTĂ!  Inspecția Judiciară vine cu o altă „BOMBĂ”: ce s-a întâmplat cu un calculator de la sediul DNA

Situație fără precedent la Direcția Națională Anticorupție (DNA). Un calculator și o insignă au dispărut de la sediul anticorupție. Situația este consemnată în ultimul raport al Inspecției Judiciare în care sunt dezvăluite mai multe informații despre avantajele celor din DNA. Reamintim că vineri procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, și-a prezentat în cadrul Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecţia Judiciară după controlul efectuat la DNA.

În același raport se arată că anchetatorii decontează banii de medicamente sau de concedii, potrivit antena3.

UPDATE. Kovesi, la raport! Șefa DNA iese la ATAC și face ACUZAȚII GRAVE: „Inspectorii căutau DOSARE!”

Reamintim că vineri procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, și-a prezentat în cadrul Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), punctul de vedere cu privire la raportul întocmit de Inspecţia Judiciară după controlul efectuat la DNA.

Laura Codruța Kovesi  a lansat acuzații grave, împotriva magistraților de la Inspecția Judiciară: „Nu există un raport de control în sensul legii”. Șefa DNA susține că raportul întocmit de Inspecţia Judiciară după controlul efectuat la DNA nu a respectat structura iar „concluziile inspectorilor sunt diferite”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Kovesi a dat DNA prestigiu și putere”: Concluziile din Raportul provizoriu al Inspecției Judiciare | DOCUMENT

„Am constatat că aceste opinii diferite între membrii echipei de control s-au materializat în diverse procese verbale și referate care au fost înaintate Inspecției și care din punctul nostru de vedere sunt exterioare DNA și nu avem absolut nicio legătură cu aceste opinii diferite. Ce ni s-a solicitat , am pus la dispoziție(...). Coordonatorul echipe de control ne-a spus că anumite documente, dosare, nu trebuie verficate. Ulterior, altă echipa ne-a cerut acele dosare și noi le-am predat”.

INFORMAȚII BOMBĂ după controlul de la DNA. Inspecția Judiciară, CONFIRMARE OFICIALĂ: trei procurori sunt CERCETAȚI DISCIPLINAR!