Dragnea, DEZVĂLUIRI despre ABUZURILE din JUSTIȚIE: „Cine a greșit să plătească, cine nu a greșit nu trebuie să fie distrus...” LIVE TEXT

Dragnea, DEZVĂLUIRI despre ABUZURILE din JUSTIȚIE: „Cine a greșit să plătească, cine nu a greșit nu trebuie să fie distrus...” LIVE TEXT

Șeful PSD, Liviu Dragnea, vorbește în această seară, la RTV despre evenimentele tensionate de pe scena politică și nu numai din ultima perioadă. Reamintim că, în ultima perioadă, numele șefului PSD a apărut din ce în ce mai des în spațiul public, dar și în anchetele DNA.

Liviu Dragnea despre raportul Inspecției Judiciare

Liviu Dragnea a precizat că cetățenii așteaptă schimbarea legilor și că aceștia trebuie să știe că beneficiază de un sistem de împărțire a dreptății. „Nu știu mai mult decât dvs. pentru ca nu am de unde să știu... Este un raport important. În general, evit să comentez ce apare pe surse. Eu zic că e bine să așteptăm analiza acestui raport în CS și vom afla dacă lucrurile au fost în regulă în acești ani, ce decizii se vor lua. Dincolo de raport, noi vedem niște abuzuri.

Pe vremea lui Ceaușescu erau lucruri despre care nu aveam voie să vorbim. Și la noi a fost o perioadă în care toată lumea cu un discurs ipocrit. Noi, PSD-ul am început să nu ne mai facem că nu vedem. Am început să vorbim despre abuzuri. Acea doamnă în vârstă chemată la audieri, dezvăluiri procurorul Portocală.... Toate aceste lucruri arată că de ani de zile se practică o serie de abuzuri. Sigur că asta a deranjat și deranjează. Dar, face bine să mergem cu acel discurs de lemn, ipocrit? Sunt din ce în ce mai mulți oameni care din păcate au o încredere mică în justiție”, a declarat liderul PSD.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Oamenii așteaptă de la noi modificarea și completarea legislației. Cetatenii trebuie să știe că beneficiază de un sistem de împărțire a dreptății. Cine a greșit plătește, cine nu a greșit nu trebuie să fie târât, distrus...”

Dragnea: Cum poți explica așa ceva? Asta este lupta anticorupție?

„Cum poți explica așa ceva? Asta este lupta anticorupție. Au ieșit prea multe lucruri la iveală. Toată lumea e nerăbdătoarea, dar nu aveam ce să facem. Tot în Parlament...Tot la lege ajunge„, a spus Dragnea despre cazul bunici Anei Maria Pătru, fosta șefă AEP.