Revista Presei: Cine l-a ucis pe Ion Creangă, Codruța în sufrageria lui Oprea și corupția din Germania

Revista Presei: Cine l-a ucis pe Ion Creangă, Codruța în sufrageria lui Oprea și corupția din Germania

Culisele negocierilor Dragnea – Kelemen: PSD împinge în anul Centenarului pragul de 15% pentru limba maghiară, cum a aprins Iohannis fitilul conflictului cu Dragnea și noi amănunte din sufrageria lui Gabriel Oprea sunt doar câteva din subiectele care merită citite la îndemul lui Dan Andronic în Revista Presei de joi dimineață.

Procurorii au confirmat dezvăluirile Evenimentului Zilei. Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea. În rezoluția Parchetului General se confirmă că în noaptea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din 2009, acasă la Gabriel Oprea au fost Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Vasile Dîncu, Neculai Onțanu și Anghel Iordănescu. Ancheta a pornit de la afirmațiile lui Dan Andronic

Procurorii au confirmat dezvăluirile Evenimentului Zilei. Kovesi a fost în sufrageria lui Oprea

Ne puteți urmări și pe Google News

Culisele negocierilor Dragnea – Kelemen: PSD împinge în anul Centenarului pragul de 15% pentru limba maghiară UDMR are șapte zile la dispoziție pentru a „smulge” de la președintele PSD, Liviu Dragnea, acceptul privind introducerea unui prag de 15% pentru folosirea limbii materne în administrația publică.

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților, Comisia pentru administraţie publică și Comisia juridică se vor reuni „cel mai probabil” marțea sau miercurea viitoare, să dea un raport final pe proiectul maghiarilor, au relatat ieri EVZ surse din coaliția de guvernare. Dacă legea nu este discutată și votată în plen până pe 16 octombrie, ea se adoptă tacit de Camera Deputaților și ajunge la Senat în calitate de cameră decizională. 

Culisele negocierilor Dragnea - Kelemen: PSD împinge în anul Centenarului pragul de 15% pentru limba maghiară

Iohannis a reaprins războiul cu Dragnea  Preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PSD, Liviu Dragnea, au o relaţie tensionată.Preşedintele Klaus Iohannis a criticat PSD pentru că nu le-a retras sprijinul miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb. Replica liderului social-democrat, Liviu Dragnea, a fost că Iohannis „a venit supărat din vacanţă“, acesta fiind motivul atitudinii sale.

Dragnea, mesaj pentru Iohannis: Dacă e să renunţăm la imunitate, să re… Preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi seară prima reacţie în ceea ce priveşte problemele de natură penală ale unor membri din Guvern, după ce cu o zi înainte conducerea PSD a decis că miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb sunt nevinovate şi nu au de ce să-şi dea demisia, deşi prima este deja anchetată penal pentru abuz în serviciu, iar pentru a doua DNA cere ridicarea imunităţii pentru a putea fi cercetată pentru complicitate la abuz în serviciu.

http://adevarul.ro/news/politica/iohannis-reaprins-razboiul-dragnea-1_59cbd6fb5ab6550cb896fdb4/index.html

Vești proaste pe bandă rulantă: Pomenile Guvernului, înghițite de scumpirile repetate  Veștile proaste vin pe bandă rulantă. Carburanții, electricitatea, gazele, ratele la bancă, toate s-au scumpit anul acesta și noi majorări sunt anunțate de la 1 octombrie. Din păcate, aceste costuri majorate au efecte în lanț și se vor regăsi în prețul tuturor produselor.

Introducerea supraaccizei la carburanți nu se va regăsi în prețuri, „se lăuda” premierul Mihai Tudose. Realitatea l-a contrazis, iar benzina și motorina s-au scumpit cu valoarea noii taxe, de 16 bani pe litru, introduse la 15 septembrie. La 1 octombrie urmează o nouă rundă de scumpiri, fiindcă atunci va intra în vigoare a doua etapă a supraaccizei, tot de 16 bani pe litru. Guvernul mizează pe încasări suplimentare de 587 milioane de lei din ­această taxă până la finele anului, asta fără a lua în calcul banii suplimentari încasați din TVA, care se aplică și la acciză. Supraacciza a fost introdusă pentru a se plăti pensiile și salariile majorate.

http://romanialibera.ro/economie/finante-banci/vesti-proaste-pe-banda-rulanta–pomenile-guvernului–inghitite-de-scumpirile-repetate—analiza-romÂnia-libera-471016

CITIŢI RESTUL REVISTEI PRESEI PE BLOGUL LUI DAN ANDRONIC ---> AICI