Turnul Eiffel va fi echipat cu un PERETE ANTIGLONŢ înalt de 2,5 metri

Turnul Eiffel va fi echipat cu un PERETE ANTIGLONŢ  înalt de 2,5 metri

Lucrările la noul sistem de securitate pentru unul dintre cele mai vizitate monumente din lume au început de ieri. Este vorba despre un nou proiect mult mai eficient conceput din pereţi din sticlă antiglonţ.

Obiectivul securității

Un proiect de renovare majoră pentru monumentul de la Paris a fost lansat. Acest nou dispozitiv de protecţie programat să se încheie în mai 2018,  va costa 30 de milioane de euro, a declarat Jean-François Martins care a asigurat că "va aduce pun plus de securitate turiştilor".

Vizitele rămân deschise

Ne puteți urmări și pe Google News

Lucrarea "nu va deranja  în nici un fel pe ce care vin să viziteze Turnul Eiffel", a mai spus Jean-François Martins. Încă mai pot accesa curtea gratuit, după o atentă verificare. În 2018 va începe un nou proiect care va dura doi ani, precum și modernizarea ascensoarelor şi aspectul exterior la monumentului. Acest plan este vast, majoritatea obiectivelor turistice de larg interes  vor fi protejate până în 2024 pentru Jocurile Olimpice ce vor avea loc la Paris. În urma acestor invetiţii majore s-a decis ca preţurile să crească: pentru adulţi de la 17 la 25 de auro, de la 1 ianuarie 2018. Iar tinerii, şomerii vor plăti de la 3 la 6 euro.