Procurorul Negulescu, între AMOR și DENUNȚURI. Avocatul Andreei Cosma, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Era îngrozită. Au fost cerute denunțuri împotriva lui Dragnea!”

Procurorul Negulescu, între AMOR și DENUNȚURI. Avocatul Andreei Cosma, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Era îngrozită. Au fost cerute denunțuri împotriva lui Dragnea!”

Mihaela Angheluș, avocatul Andreei Cosma, notărița terorizată de procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală, a făcut, în această seară, la RTV, o serie de dezvăluiri incredibile. Aceasta susține faptul că Andreea Cosma a fost terorizată de procurorul zdreanță chiar în prezența ei, în interiorul DNA. Mai mult, deși Negulescu o asalta pe fiica fostului președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, cu mesaje de iubire, pe de altă parte îi cerea să facă denunțuri, în special împotriva lui Liviu Dragnea.

Procurorul Angheluș a devoalat și faptul că Andreea Cosma era cu adevărat terorizată de procurorul Portocală și că se temea în special pentru familia ei supusă amenințărilor celebrului Negulescu. Aceasta mai susține că după toate dezvăluirile apărute în ultima perioadă despre Mircea Negulescu acesta ar trebui să fie dat afară din profesie și arestat.

În plus, susține sursa citată, procurorul care se autointitula o mașină de ucis destine, recunoscând că îi și place acest lucru, vorbea despre familia Cosma în prezența Andreei Cosma, numind-o ,,familie de interlopi. În plus, avocata mărturisește că fiul lui Mircea Cosma a trebuit să plece de acasă, procurorul Portocală punându-i interdicție în raport cu părinții. Însă deși o asalta pe fiica lui Mircea Cosma cu mesaje de amor și vorbe dulci, mărturindu-i că a fost nevoit să facă dosarele familiei ei, Portocală a terorizat-o în nenumărate rânduri să facă denunțuri. ,,Eu nu cred în DNA. La DNA 90% dintre dosare sunt comandate. În acest caz, au fost cerute denunțuri, în prezența mea și a altor avocați, în special împotriva lui Dragnea,,, a susținut Mihaela Angheluș.

DON JUAN-ul de la DNA. Cum a terorizat-o procurorul „PORTOCALĂ” pe Andreea COSMA. „ZDREANȚA” care UCIDEA DESTINE trimitea MESAJE de AMOR

O zdreanță, o mașină de ucis destine, un procuror atotputernic pe Planeta Românica, așa cum el însuși s-a autointitulat. Mai nou, potrivit unor dezvăluiri explozive și... îndrăgostit! Procurorul DNA, Mircea Negulescu, zis și Portocală a asaltat-o pe notărița Andreea Cosma cu SMS-uri de iubire, după ce i-a distrus viată. Sub presiunea dosarelor a obținut întâlniri cu Andreea, căreia îi cersea iertare pentru ca i-a inculpat tatăl si fratele. Despre inculparea președintelui CJ Prahova Mircea Cosma, procurorul Portocală spunea:„Îmi pare rau, am greșit... așa a fost direcția, dacă nu mai candida în 2012 acum era la pensie liniștit... o să câștige la instanță”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este prima dezvăluire despre procurorul care s-a lăutat, într-o serie de înregistrări apărute, că este o mașină de ucis destine și că, ironia sorții, îi și place acest lucru.

Jurnaliștii de la lumeajustiției.ro  prezintă dovezi infioratoare, care atesta ca dosarul facut de DNA Ploiesti ex-presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma (vicepresedinte al PSD) si fiului acestuia ex-deputatul Vlad Cosma (caruia DNA i-a cerut arestarea in Parlament dar nu a fost avizata) este opera unui procuror DNA care s-a caracterizat singur drept “un vanator de oameni” si “distrugator de destine”. 

,,Procurorul Mircea Negulescu a incalcat toate regulile profesionale si, fara sa tina seama ca e casatorit si ca are obligatia sa apere prestigiul justitiei, a asaltat-o ani in sir pe notarita Andreea Cosma (actual deputat) cu mesaje de iubire, desi ii fabricase si acesteia un dosar penal pe cand era procuror la PCA Ploiesti, distrugandu-i activitatea de notar pentru mai multi ani. In final, dosarul deschis de procurorul Negulescu Andreei Cosma s-a dovedit a fi o facatura, el fiind inchis cu solutie de scoatere de sub urmarire penala de un alt procuror,,, susțin sursele citate.