Fenomen viral pe plajele lumii. Fără dubii, sunt imaginile verii – Galerie foto

Fenomen viral pe plajele lumii. Fără dubii, sunt imaginile verii – Galerie foto

Un tânăr artist s-a decis să-şi ducă pasiunea pe care o are de o viaţă la un cu totul alt nivel. Acesta a început să deseneze pe plajele din toată lumea.

Într-un interviu, artistul a declarat că încă de când era mic avea o pasiunea pentru a desena în nisip, pe care a dezvoltat-o foarte mult odată cu trecerea anilor. Acesta a ajuns acum să „picteze” pe cele mai frumoase plaje din lume.

„Lasă-mă să încerc să-mi prezint munca! Întotdeauna am fost fascinat de desene, de arta stradală și de alți oameni creativi. Din copilărie, am desenat și pictez chiar şi în ziua de astăzi.

Îmi place ideea de artă temporară deoarece toate lucrurile din viață sunt temporare. Am crescut pe plaja pe care am trăit în timpul verii. Am „desenat” mereu pe plajă folosind materialele pe care le-am găsit acolo. Acum 6 ani am început să folosesc o greblă. Astfel am putut face desenele mult mai mari. Pentru că au devenit atât de mari, am vrut să văd rezultatul de sus. Am montat un GoPro pe un zmeu, ca să fac fotografii. În zilele noastre folosesc o dronă. Sunt inspirat de artiștii care fac tatuaje, de arta stradală, dar și de geometrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Iubesc să fiu în natură și să fiu în propria mea lume creativă unde totul se poate întâmpla. Îmi place să lucrez la scară largă, folosind mediul ca pânză. Cea mai mare parte a activității de lucru durează până la 4 ore. De cele mai multe ori, desenele sunt şterse de valuri, din cauza mareei”, a declarat artistul.

Sursă foto: Dutch Beach Art