PROBLEME ÎN CUPLU pentru Dan Șova. Detalii de ULTIMĂ ORĂ. Tabloidele în ALERTĂ

PROBLEME ÎN CUPLU pentru Dan Șova. Detalii de ULTIMĂ ORĂ. Tabloidele în ALERTĂ

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, a pus capăt relației dintre el și iubita sa, Cătălina Ștefănescu, după mai mulți ani în care au trecut împreună prin momente dificile.

Pe toată perioada în care Șova s-a aflat în arest, tânăra i-a fost alături și l-a susținut.

Povestea de dragoste dintre cei doi a durat mai bine de cinci ani. Cătălina Ștefănescu nu a dat detalii despre motivele despărțirii.

„Nu vreau să comentez. Nu mai vreau să apar cu nimic. Refuz să comentez ceva despre viaţa mea. De fapt, nu am vrut niciodată, dar acum nu mai văd interesul, atunci mai înţelegeam că, na, să zicem că eram oarecum publică, dar acum nu vreau să dau niciun detaliu”, a declarat Cătălina Ştefănescu, fosta iubită a lui Dan Şova, informează cancan.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urmă cu doi ani, Dan Şova anunţa că nunta cu Cătălina a fost anulată şi că el este singurul vinovat de starea în care a ajuns relaţia lor: „Pe domnişoara Cătălina Ştefănescu am cerut-o de soţie în mod oficial, în urma unei relaţii serioase şi de lungă durată. Nunta ar fi trebuit să aibă loc în această toamnă. Din păcate, însă, în acest moment, nu este programată nunta şi, ca atare, nu există nicio dată stabilită pentru aceasta (...) Vina pentru incertitudinea relaţiei şi momentul delicat pe care-l traversăm îmi aparţine integral”.

Cătălina Ştefănescu a absolvit Facultatea de limbi străine (secţia engleză-rusă-portugheză), a studiat în afara graniţelor, iar apoi şi-a depus CV-ul la o firmă agricolă din Alexandria. Ea a fost aleasă deputat de Teleorman în legislatura 2012-2016.