Întâlnire CRUCIALĂ. Ce se va DISCUTA în ședința coaliției de guvernare

Întâlnire CRUCIALĂ. Ce se va DISCUTA în ședința coaliției de guvernare

Coaliția de guvernare se va reuni astăzi, într-o ședință, pentru a discuta concluziile primei săptămâni de guvernare, dar şi calendarul pentru perioada următoare.

„Luni vom avea o coaliţie în care va fi invitat prim-ministrul şi o serie de membri din Cabinet, pe care îi va hotărî domnul Tudose şi vom discuta după prima săptămână de guvernare care sunt concluziile lor şi care este calendarul de acţiuni pentru perioada următoare”, a declarat Dragnea, joi, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Componenţa delegaţiei de miniştri va fi stabilită de premierul Mihai Tudose.

Liderul PSD a afirmat şi duminică seara, la România TV, că a convenit cu premierul Mihai Tudose ca în fiecare zi de luni acesta să participe la şedinţa coaliţiei de guvernare, pentru a prezenta săptămânal raportul de activitate, în condiţiile în care prim-ministrul îşi doreşte să îl „simtă aproape” şi să existe o comunicare foarte strânsă cu liderii coaliţiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liviu Dragnea a precizat că „regula” va fi că „în fiecare zi de vineri va fi transmis liderilor coaliţiei materialul pentru luni, ca să aibă timp să se uite şi să fie o discuţie aplicată”.

„Mâine (luni – n.r.) va fi prima întâlnire importantă cu Guvernul, pe care o aşteptam de şase luni de zile, un premier bine aplicat, bine organizat, ordonat, care vine şi ne prezintă ceea ce a prezentat deja, raportul de activitate pe prima săptămână, spunând ce va face în următoarea săptămână”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Articol în curs de actualizare.