CSM a făcut anunţul: „Procurorul Portocală” are din nou PROBLEME

CSM a făcut anunţul: „Procurorul Portocală” are din nou PROBLEME

Magistrații de la Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a amânat, pentru 27 septembrie, soluţionarea acţiunilor disciplinare formulate împotriva procurorului Mircea Negulescu.

CSM stabilit soluţionarea acţiunilor disciplinare formulate împotriva procurorului „Portocală” şi a stabilit conexarea cauzelor formulate la adresa magistratului.

„În baza articolului 413 Cod procedură civilă respinge cererea de suspendare a judecăţii acţiunilor disciplinare formulată de apărătorul ales al domnului Mircea Negulescu, procuror (suspendat) în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina (dosarul disciplinar 2/P/2017 la care au fost conexate dosarele disciplinare 6/P/2017 şi 9/P/2017), până la soluţionarea în mod definitiv a cauzei ce face obiectul dosarului numărul 1010/1/2017 înregistrat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs la 15 zile de la comunicare, la completul de 5 judecători al ÎCCJ. (…) Dispune conexarea dosarului numărul 9/P/2017 la dosarul 3/P/2017. (…) Termen la 27 septembrie 2017”, informează Incisivdeprahova.ro

Mircea Negulescu nu a fost prezent la şedinţa de miercuri, el fiind reprezentat de avocat. Pe 4 mai, Inspecţia Judiciară (IJ) din cadrul CSM anunţa, în urma exercitării acţiunii disciplinare faţă de acesta, că magistratul a adoptat un comportament inadecvat în cadrul unor discuţii purtate într-un birou din sediul unităţii de parchet si multe alte ilegalitati.