Procurorii Parchetului General sub teroare, după plângerea lui Ingrid Mocanu împotriva șefei DNA

Procurorii Parchetului General sub teroare, după plângerea lui Ingrid Mocanu împotriva șefei DNA

Ingrid Mocanu , fostul secretar general în Ministerul Justiției, a înregistrat, ieri, la Parchetul General plângerea împotriva șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

 Magistrata a scris, pe contul său de Facebook, că se așteaptă să fie arestată sau să i se întâmple ceva. Mai mult, funcționarii de la registratură „aveau mâinile tremurânde” când au dat numărul de înregistrare la plângere. Ingrid Mocanu a mai spus că, probabil, toți procurorii se vor feri să ia în lucru acest dosar, de teamă.

„La Parchetul General, unde am înregistrat plângerea împotriva doamnei Kovesi (absolut nimic personal nu am cu domnia sa), era un procuror care înregistra într-un registru de undeva (aproape) de sub birou, cu pixul tremurând. Vă imaginați că plângerea va trebui instrumentată de un procuror … ce îmbulzeală la concedii medicale presimt… pe principiul: intră tu, că pe mine mă pufnește râsul.Dacă mă arestează doamna procuror șef, să continuați să mă încurajați aici”, a scris Mocanu.

În plângerea formulată, aceasta o acuză pe șefa DNA de represiune nedreaptă. Luju.ro a prezentat, ieri, documentul în care se arată că, în conformitate cu înregistrările făcute publice, șefa DNA a făcut din „lupta împotriva corupției” o „propagandă în beneficiul șefei DNA”. Mai mult, Ingrid Mocanu explică faptul că DNA nu urmărește decât obținerea susținerii și încrederea cetățenilor, în detrimentul legii și al adevărului, dar și al persoanelor cercetate și trimise în judecată de DNA.

Ne puteți urmări și pe Google News