Partenerul lui Soros, ANUNT APOCALIPTIC despre economia mondială: „Vine cea mai mare CRIZĂ ECONOMICĂ”

Partenerul lui Soros, ANUNT APOCALIPTIC despre economia mondială: „Vine cea mai mare CRIZĂ ECONOMICĂ”

O criză financiară mai mare decât oricare alta, care s-a petrecut în ultimii ani, va avea loc în următoarea perioadă, avertizează miliardarul american Jim Rogers

Partenerul lui George Soros, alături de care a fondat în anii `70 Quantum Fund atrage atenția că datoriile sunt mai mari decât acum 10 ani şi de aceea şi şocul va fi mai mare, iar băncile centrale nu vor mai putea face nimic

Rogers anticipează un crah bursier care va preceda o criză economică majoră, una care va fi cea mai mare din ultimii zeci de ani.

„Câteva acţiuni din America intră în bulă. Balonul speculativ va veni şi va intra în colaps. Ar trebui să fim îngrijoraţi”, a spus miliardarul pentru Business Insider, potrivit Digi24.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Afaceristul a subliniat că șocul financiar va începe la sfârșitul acestui an, sau, cel mai târziu, la începutul anului viitor, iar, cel mai probabil, factorul declanșator ar fi un faliment care va antrena o panică a investitorilor care ar preceda o imposibilitate de plată a datoriilor.

Rogers a dat ca exemplu un faliment al unui fond de pensii, fără a face precizări asupra unuia anume. Deși, la început, va fi negat că vor avea loc implicaţii în acest sens, povestea din anii 2007-2008 se va repeta, ceea ce ar putea determina un crah financiar.

Întrebat de jurnaliștii de la Business Insider cât de mare va fi crahul, Roger a răspuns: „Va fi cel mai rău din viaţa ta! Va fi cel mai mare şi din viaţa mea şi sunt mai în vârstă ca tine", a precizat afaceristul american.