CSM București, din nou în „careul de aș” al Ligii Campionilor. Peste ce ECHIPE vor da „tigroaicele” în Final Four-ul de la Budapesta

CSM București, din nou în „careul de aș” al Ligii Campionilor. Peste ce ECHIPE vor da „tigroaicele” în Final Four-ul de la Budapesta

CSM București, campioana en-titre a Europei, este din nou aproape de a câștiga Liga Campionilor la handbal feminin. Ieri, „tigroaicele” au acces în „careul de ași” al competiției, după succesul Ferencvaros cu 57-51 în cele două manşe (27-26 în retur).

Tot aseară, CSM-ul a aflat și numele echipelor peste care va în Final Forul-ul de la Budapesta (6-7 mai). După ce anul trecut a reușit, în premieră, să câștige Liga Campionilor, formația bucureșteană se va bate de această dată cu Vardar Skopje, Buducnost, şi Gyor.

Vardar Skopje (Macedonia) a reușit să acceadă în Final Four, după vicotira cu FC Midtjylland cu 54-50 (26-24 în retur). Buducnost Podgorica (Muntenegru), formația la care evoluează Cristina Neagu, dar care va juca în scurt timp pentru CSM, va merge la Budapeste grație victoriei cu Larvik, scor 66-47 la „general” (în tur, 35-30). Gyor (Ungaria) a rămas în cursa pentru trofeu, după ce s-a impus la „general” cu 59-54, cu Metz, deși trupa franceză câștigase turul.

Astfel, tragerea la sorţi a celor două semifinale este programată marţi – 18 aprilie.

Ne puteți urmări și pe Google News