DNA, bagată în CORZI de președintele Senatului! "Kovesi ne MINTE! Vedem derapaje și abuzuri"

DNA, bagată în CORZI de președintele Senatului! "Kovesi ne MINTE! Vedem derapaje și abuzuri"

Lupta dintre clasa politică și DNA atinge noi culmi. Procurorii instituției și Laura Codruța Kovesi au fost criticați în dese rînduri de politicieni.

Una dintre cele mai vehemente voci împotriva modului în care procurorii conduc anchetele a fost lui Călin Popescu Tăriceanu. Președintele Senatului nu s-a ferit de cuvinte dure și critici, acesta fiind convins că multe dosare în care sunt implicați oameni politici sunt construite pe mărturii false și abuzuri. 

"Cine poate să ne spună ce se întîmplă la DNA? Doamna Kovesi ne minte! Direcția Națională Anticorupție a scăpat de sub control, vedem atîtea derapaje și abuzuri. Vă dați seama că grozăvie este în capul procurorilor dacă anchetează Guvernul?

 Ei se cred o supraputere. Paradoxul e că instituțiile care se ocupă de corupție sunt corupte. Atît DNa, cît și DIICOT și ANAF. Procurorii caută să obțină mărturii false în dosare. De exemplu, Remus Truică nu a avut nicio treabă în dosarul privind finanțarea partidului în campania electorală. Se dorește eliminarea mea din politică", a "tunat" Călin Popescu Tăriceanu. 

Ne puteți urmări și pe Google News