SURSE: PSD ia în calcul MINIŞTRI-SURPRIZĂ. RĂZBUNAREA CRUNTĂ PE CARE I-O PREGĂTEŞTE Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis. Pe cine VREA SĂ PUNĂ VICEPREMIER

SURSE: PSD ia în calcul MINIŞTRI-SURPRIZĂ. RĂZBUNAREA CRUNTĂ PE CARE I-O PREGĂTEŞTE Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis. Pe cine VREA SĂ PUNĂ VICEPREMIER

Social-democraţii negociază cu ALDE, în biroul lui Liviu Dragnea, lista finală a Guvernului Grindeanu. Surse din partid au relatat EVZ că sunt luate în calcul o serie de nume-surpriză.

PSD intenţionează să o nominalizeze ca vicepremier pe Sevil Shhaideh, care va conduce, cel mai probabil, şi ministerul Dezvoltării. Social-democraţii vor, în acest fel, să răzbune respingerea ei ca premier de către preşedintele Klaus Iohannis.

La Afaceri Europene este luată în calcul Ana Birchall, deputat PSD, care a lucrat cu Liviu Dragnea la pregătirea vizitelor externe ale acestuia.

Pentru Ministerul de Interne este vehiculată Carmen Daniela Dan (PSD), fost prefect de Teleorman şi fost director în Consiliul Judeţean pe vremea conducerii lui Liviu Dragnea. În prezent ea conduce Comisia Juridică din Senat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea mai nouă variantă pentru Transporturi este Răzvan Cuc (PSD), fost secretar de stat în acest minister.

La Turism este în cărţi deputatul PSD de Constanţa Mircea Dobre, în timp ce la Agricultură ar putea fi nominalizat Daniel Botănoiu, fost secretar de stat în minister.

Surse din ALDE au relatat EVZ că fostul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, încearcă să obţină un portofoliu economic.