Ion Țiriac, Nadia Comăneci și Simona Halep într-un proiect legendar de business pentru România

Ion Țiriac, Nadia Comăneci și Simona Halep într-un proiect legendar de business pentru România

Marți, în jurul orei 12, patinoarul Țiriac-Telekom-Arena era cel mai glorios loc din România, un loc încărcat de istorie, zâmbete în trei culori și mult aur.

„Cei care se află acum în stânga mea au strâns mai mult aur decât tot tezaurul pe care-l mai avem acum în țara asta”, a spus Ion Țiriac la evenimentul de lansarea a noii săli de gimnastică a Nadiei Comăneci, GymNadia.

Simona Halep, Ilie Năstase, Camelia Potec, Octavian Bellu, Mihai Covaliu, Monica Roșu, Marian Drăgulescu, Alina Dumitru, Marius Urzică, Larisa Iordache, Mihai Leu au fost doar câțiva dintre sportivii și antrenorii legendari care au venit să aplaude și să susțină inițiativa celor doi mari ambasadori ai țării nostre. Fundațiile lui Ion Țiriac și Nadia Comăneci, sprijiniți și de Simona Halep, șiau dat mâna pentru a pune bazele unei noi săli moderne de gimnastică pentru copiii de 3-5 ani, dotată cu aparatură și echipament aduse din SUA și care va funcționa pe model american.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sala GymNadia se află în clădirea în care Ion Țiriac a construit celebrul său patinoar, unde se antrenează și echipa de hochei pe gheață de juniori, sponsorizată de Simona Halep.

„Ion Țiriac mi-a spus într-o zi: Comăneci, uite am un spațiu aici pentru tine. Acum nu există nici scări, dar vreau să faci tu ceva cu el”, a povestit Nadia.