S-a aflat cine este tânărul ROMÂN care a murit în Cambodgia

S-a aflat cine este  tânărul ROMÂN care a murit în Cambodgia

Aşa cum se ştie deja MAE a confirmat că un român a murit într-un accident maritim care s-a produs în provincia Sihanouk. Două ambarcaţiuni s-au ciocnit în sud-estul Cambodgiei. Este vorba despre Bogdan Mihail Ciucă, un angajat al Guvernului.

Bogdan Mihail Ciucă era din Bucureşti și lucra la Secretariatul General al Guvernului. Acesta s-a înecat după ce şalupa în care se afla, împreună cu alţi 15 turişti străini, s-a ciocnit cu altă ambarcaţiune. 

"O barcă plină cu pasageri străini, condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani, Kong Ki, se îndrepta spre digul Bora, când, dintr-o dată, s-a ciocnit cu o altă navă turistică, condusă tot de un localnic, cu 16 pasageri la bord. Românul făcea parte dintre pasagerii din a doua ambarcaţiune, care s-a şi scufundat. Imediat după accident, se pare că românul s-a înecat".

Pasagerii supraviețuitori au fost luaţi de o altă navă și au fost duşi la țărm. Corpul lui Bogdan a fost trimis la spitalul provincial Sihanoukville, care aşteaptă o decizie din partea Ambasadei României, în legătură cu repatrierea, potrivit observator.

Ne puteți urmări și pe Google News