REVOLTĂTOR! Cum sunt tratați MEDICII care l-au OPERAT pe Busu. Dovada că SISTEMUL este DISTRUS

REVOLTĂTOR! Cum sunt tratați MEDICII care l-au OPERAT pe Busu. Dovada că SISTEMUL este DISTRUS

Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața, noaptea trecută, după ce actorul a suferit un infarct în timp ce se afla pe scenă. Aceștia sunt medici tineri, unul dintre ei fiind la finalul rezidențiatului.

Nopatea trecută, Florin Busuioc a ajuns la Spitalul de Urgență din Craiova, după ce a făcut infarct pe scenă și a fost resuscitat de trei ori! La spital, medicii au decis că trebuie operat de urgență și l-au băgat în sala de operații, pentru montarea unui stent. Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața.

 

 În sala de operații, a fost și Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Medicul Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani, este cel care i-a montat stentul. Acesta a venit imediat de acasă și a intrat în sala de operații, alături de colegul său, Paul Traşcă. Eugen Țiereanu, care este din București, și Paul Trașcă, din Târgu-Mureș s-au transferat recent la spitalul din Craiova, unde s-a deschis un centru de cardiologie, transmite corespondentul Libertatea din Craiova.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Medicul Țieranu este la finalul rezidențiatului și mai are de susținut un examen pentru a deveni medic specialist. Adevarul notează că Spitalul Judeţean din Craiova putea să-l angajeze până acum la Clinica de cardiologie, dar solicitarea i-a fost refuzată, întrucât scoaterea posturilor la concurs este tergiversată de luni întregi.

 

Potrivit unor surse, șeful clinicii de cardiologie de la Spitalul Județean din Craiova, Octavian Istrătoaie, a avut telefonul închis marți seară și astfel s-a ajuns în situația de a trimite în sala de operații un medic rezident.

 

Florin Busuioc a trecut cu bine peste operație, fiind acum în afara oricărui pericol, după cum a precizat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova.

 

„Operaţia a fost o reuşită, i s-a montat un stent şi acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declaraţie. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine”, a declarat Corina Geormăneanu.