VREMEA. ANUNȚ BOMBĂ de la meteorologi! FENOMENUL de care se TEMEAU TOȚI ROMÂNII

VREMEA. ANUNȚ BOMBĂ de la meteorologi! FENOMENUL de care se TEMEAU TOȚI ROMÂNII

Vremea se va răci considerabil în mai multe regiuni al țării începând cu data de 6 noiembrie. Prognoza meteo transmite că se vor mai înregistra temperature crescute doar în centrul țării. În celelalte zone temperaturile ajung la media perioadei. În Bucureşti vor fi 15 grade.

Marţi, în regiunile intracarpatice precum şi în zonele de deal şi de munte, vremea este mai caldă decât în mod obişnuit. În restul teritoriului, pe fondul prezenţei în cea mai mare parte a timpului a norilor joşi asociaţi trecător şi pe arii restrânse cu ploi slabe sau burniţă, valorile termice diurne se vor situa în jurul celor normale acestei date. 

 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, cu precădere a Munţilor Banatului, precum şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 11 grade, arată prognoza meteo. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief local va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

 

Pentru zona Capitalei, ANM prognozează, de asemenea, că vremea începe să se răcească uşor. În cea mai mare parte a intervalului vor fi nori joşi, posibil asociaţi trecător cu burniţă, condiţii în care valorile de temperatură, în special cele diurne se vor situa în jurul celor climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 7...8 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

 

 

 

 

 

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News