Dragnea și Tăriceanu pun ȚARA la CALE. ȘEDINȚĂ cu MIZĂ URIAȘĂ

Dragnea și Tăriceanu pun ȚARA la CALE. ȘEDINȚĂ cu MIZĂ URIAȘĂ

Mâine, liderii coaliției, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, vor avea o ședință unde va discuta despre execuţia bugetară şi proiectul bugetului de stat, anunță Antena3. Astăzi, ministrul Finanțelor Eugen Teodorescu a avut o discuție cu liderul PSD pe această temă, în biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament.

Întâlnirea liderilor coaliției de vineri are loc în contextul în care Tăriceanu s-a plâns că nu are o informare la zi cu privire la execuţia bugetară şi la proiectul bugetului de stat.

 

„Vom discuta cu colegii din PSD ca ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse până la sfârşitul anului, prin urmare care mai este nevoia de finanţare, dacă mai este nevoie de finanţare şi ce soluţuii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului anului 2019. Cred că în această săptămână vom reuşi să facem această discuţie, în aşa fel încât la nivelul Guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Ne puteți urmări și pe Google News