Puterea mușchilor. Un timișorean a ajuns pe podium la WBFF Australia

Puterea mușchilor. Un timișorean a ajuns pe podium la WBFF Australia

Un sportiv din Timișoara a urcat pe podium la WBFF Australia, cel mai important concurs din lume care pune împreună practicanții de fitness și moda. Acesta este o competiție transcontinentală, care adună, în fiecare an, cei mai frumoși și bine ”lucrați” practicanți de fitness, fiind o referință în domeniu.

Alex Crâșmaru, antrenor la Smartfit Studio, club sportiv unde antrenează și se antrenează de doi ani, în Timișoara, a obținut, zilele trecute, locul al doilea la categoria Fitness Model Tall în cadrul World Best Fitness Fashion Australia 2018.

Timișoreanul a avut 29 de contracandidați. Experiența în sine a fost una intetresantă, a declarat sportivul pentru EVZ. ”Era un gând mai vechi să ajung la această competiție importantă în Australia. Pregătirea a durat fix 20 de săptămâni, timp în care a trebuit să slăbesc 12 kilograme și să pierd și 10 - 12 procente de grăsime”, a mărturisit sportivul. Având o experiență vastă în domeniu, Alex ne povestește că i-a fost destul de ușor să își personalizeze dieta și antrenamentele, obținând o formă maximă care l-a dus pe podium.

Ne puteți urmări și pe Google News