ACCIDENT bizar la STAȚIA de TAXARE Fetești de pe Autostrada Soarelui

ACCIDENT bizar la STAȚIA de TAXARE Fetești de pe Autostrada Soarelui

Șoferul unui transport agabaritic care circula dinspre București spre Constanța este cercetat de poliția Autostrăzi după ce a provocat mai multe distrugeri la stația de taxare de la Fetești cel mai probabil din cauza unor manevre greșite.

Incidentul a avut loc astăzi dimineață la Agenția de Încasare Fetești, pe sensul București - Constanța. Șoferul unui vehicul greu, cu număr de Prahova, care transporta stâlpi de beton a pătruns pe banda destinată e-tarif și a acroșat cu remorca stația de încasare. Din inerție, transportul agabaritic și-a continuat drumul, distrugând parapetul de protecție, cabina, camerele de supraveghere video, cabluri electrice.

Purtătorul de cuvânt al Regionalei de Drumuri Naționale Constanța, Mihael Tudor, spune că circulația este întreruptă numai pe banda afectată. Nu au fost sunt înregistrate victime. Cazul este cercetat de poliția Autostrăzi. Se presupune că, din cauza neatenției, când a intrat pe banda e-tarif,șoferul a efectuat o manevră greșită. Șoferii care tranzitează zona sunt rugați să circule cu prudență până la remedierea situației.

 

Ne puteți urmări și pe Google News