DRAGNEA, despre OUG. Replici ACIDE din partea șefului PSD: „NU MĂ INTERESEAZĂ dacă acea procuroare rămâne sau nu la DNA”

DRAGNEA, despre OUG. Replici ACIDE din partea șefului PSD: „NU MĂ INTERESEAZĂ dacă acea procuroare rămâne sau nu la DNA”

Liviu Dragnea, răspuns tăios la acuzațiilor conform cărora OUG pe Legile Justiției ar avea ca scop decapitarea unor procurori în special a Alexandrei Lăncrăjan, procurorul din dosarul Dragnea - Tel Drum.

„După propaganda asta, orice lege și OUG se dau doar pentru mine. Nu mă interesează dacă acea procuroare rămâne sau nu la DNA. Acel procuror chiar nu mă interesează. Ce? Dosarul rămâne în aer? Doi, nu cred că pleacă. Trei, fiecare e liber să să atace acea ordonanță. Eu îmi susțin ideea ca la structurile DNA și DIICOT să fie procurori cu experiență. De ce? Rămân pe drumuri? Eu din ce am înțeles, și sunt de acord cu domnul Toader s-a intenționat ca nivelul de experiență profesională pentru procurorii din unități de elită să fie mai mare”, a spus Dragnea.

„Domnul Toader a considerat că este nevoie de 10 ani, nu doar de 8”, a mai adăugat acesta.

Întrebat dacă și el este de acord cu nemulțumirile colegilor săi din partid, șeful PSD a răspuns că nu le împărtășește aceste convingeri: „Nu am nicio părere. Nu sunt comentatorul colegilor mei. Sunt nemulțumirile anumitor colegi pe care nu le împărtășesc”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am văzut textul final al ordonanței la Monitor Ofricial”, a mai spus acesta în încheiere.