Florin Bratu, CRITICAT de un fost mare jucător dinamovist: „Am luat și noi un punct mai răsărit în deplasare de la FC Stâna Becali. E un haos TOTAL”

Florin Bratu, CRITICAT de un fost mare jucător dinamovist: „Am luat și noi un punct mai răsărit în deplasare de la FC Stâna Becali. E un haos TOTAL”

Claudiu Vaișcovici, fost fotbalist al echipei Dinamo, a vorbit despre situația alarmantă pe care o traversează gruparea „roș-albă” și l-a criticat pe Florin Bratu.

Claudiu Vaișcovici este de părere că Florin Bratu, fost antrenor al echipei Dinamo, nu s-a remarcat cu nimic în „Groapă”: Excepție face egalul reușit de „câini”, în acest sezon, pe terenul celor de la FCSB (scor 3-3). Vaișcovici a vorbit și despre haosul administrativ din Ștefan cel Mare.

„Am luat și noi un punct mai răsărit în deplasare de la FC Stâna Becali. Atât. E un haos total cauzat de valoarea slabă a lotului, dar și de politica de transferuri. Vin și pleacă jucători cu mult după finalul perioadei de pregătire. Ca să construiești ceva trebuie să te gândești de pe acum pe cine aduci în iarnă, de valoare. Apoi, în vară mai aduci 2-3 jucători, scapi de cei slabi și îți faci o trupă pe care o păstrezi. Așa se construiește o echipă. Nu vedeți că noi în fiecare etapă am jucat cu garnituri diferite? Și nu 1-2 jucători schimbați, ci 7-8 modificări de la meci la meci. Bratu a greșit de la început, când a zis că are un lot bun, pe care se bazează. Guardiola are echipa pe care o are la Manchester City și tot spune că mai are nevoie de jucători. Bratu nu, el era mulțumit. Plus că a mai insistat cu Katsikas și alții foarte slabi”, a spus Vaișcovici pentru gsp.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News