Una dintre cele mai sexy jurnaliste sare în apărarea Președintelui: Ediorialistul ”este un laș”

Una dintre cele mai sexy jurnaliste sare în apărarea Președintelui: Ediorialistul ”este un laș”

Situație fără precedent, după ce una dintre cele mai sexy și cunoscute jurnaliste a decis să ia apărarea președintelui. Ziarista îi recomandă unui editorialist să se maturizeze și îl numește pur și simplu ”laș”.

”Nu știu cine ești, dar, dacă ai o problemă cu el, ieși în față și recunoaște-o în mod public”, a spus jurnalista, recomandându-i editorialistului să ”se maturizeze”. ”Tu nu ești o persoană aleasă prin vot”, a continuat cunoscuta jurnalistă, care a ținut să accentueze faptul că președintele ”este ales prin vot direct”, chiar dacă îi place sau nu.

Reacția virulentă a jurnalistei americane Megyn Kelly vine după ce, zilele trecute, publicația ”The New York Times”  apublicat un editorial anonim, atribuit unui personaj important din administrația Trump.

"Nu distrugeți voința poporului prin furtul de lucruri de la președinte. Nu sunteți o persoană aleasă. Președintele Trump a fost ales în mod egal, indiferent dacă vă place sau nu vă place el - trebuie să vă ocupați de el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anterior, președintele SUA, Donald Trump, a numit articolul „un editorial laş” şi a numit ”The New York Times” un ziar ”falimentar”. El a menţionat realizările economice care îi dovedesc calităţile de lider şi a susţinut că „nimeni nu va fi măcar aproape” să îl învingă în 2020, datorită celor realizate.

Sub titlul „Fac parte din rezistenţa din interiorul administraţiei Trump”, cotidianul „The New York Times” a publicat miercuri un articol de opinie scris de „un oficial american de rang înalt”, a cărui identitate nu este dezvăluită, la cererea acestuia. Preşedintele Statelor Unite a reacţionat acuzându-l pe autor de laşitate.

Ziarul recunoaşte explicit că practica publicării unui editorial dintr-o sursă confidenţială este neobişnuită, dar îşi motivează decizia prin importanţa dezvăluirilor şi prin riscul ca, dacă şi-ar face cunoscută identitatea, autorul să fie demis. Cititorii sunt asiguraţi că redacţia ştie cine a scris articolul.