DILEMELE CORECTITUDINII POLITICE. De ce le este drag marxiștilor CEL MAI MARE RASIST? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

DILEMELE CORECTITUDINII POLITICE. De ce le este drag marxiștilor CEL MAI MARE RASIST? Istoria ALTFEL decât o înveți la școală

Oricine îndrăznește să sfideze regulile corectitudinii politice este rapid etichetat drept neo-nazist, naționalist sau rasist. Nu se întâmplă numai în România, ci în întreaga lume civilizată.

Cu epitetul rasist, de pildă, sunt ștampilați oamenii indiferent de originea lor etnică, sex sau orientarea lor sexuală. Cu o singură condiție, „delictul lor de opinie” să fie legat de apărarea rasei albe.

Inchiziția marxismlui cultural i-a pus la stâlpul infamiei ca rasiști pe scriitorul homosexual Renaud Camus, pe profesorul indian Dinesh D' Souza (etichetat și OREO, negru pe afară, alb înăuntru) sau pe scriitoarea evreică Bat Ye' or.

Cei care se dedau la atacuri oricât de cumplite la adresa rasei albe nu au de ce se teme, pe ei nu-i acuză nimeni de nimic. Dar până la urmă ce e acest rasism pe care îl înfierează cu atâta zel establishmentul mondialist.

Conform definiției date de Wikipedia “Rasismul reprezintă un grup de atitudini, practici și acțiuni care își au sursa în convingerea că diferențele sociale și culturale se explică prin diferențe biologice și ereditare dintre rasele umane.”

Această concepție, evident greșită, și-ar avea originea în teoriile neștiințifice ale francezilor „Jules Soury, Joseph Arthur de Gobineau și Charles Maurras sau ale germanul nazist Alfred Rosenberg”.

Marea problemă a inchiziției marxiste care decide cine merită pus la stâlpul infamiei este că unele dintre cele mai crunte pasaje rasiste din istoria umanității îi aparțin lui Charles Darwin. Mai precis, autorului faimoasei teorii a evoluției care le este atât de dragă marxiștilor.

„Nu este niciun dubiu că rasele, măsurate și comparate cu atenție, diferă mult una de cealaltă în ceea ce privește textura părului și proporțiile părților corpului. Caracteristicile mentale sunt la fel diferite, mai cu seamă din punct de vedere emoțional, dar parțial și intelectual.”, susține Darwin.

Mai mult, faimosul evoluționist susține sus și tare, vorbind despre băștinașii din Țara de Foc că „greu te poate face cineva să crezi că sunt niște creaturi ca noi". Dar poate cel mai important pasaj care arată rasismul lui Darwin este acela în care îi vede de pildă pe aborigeni undeva între omul civilizat și gorilă.

Desigur, însă, pe Darwin puține voci îl acuză de rasism, altminteri inchiziția mondială a „gândirii unice” ar avea o mare problemă- fără Darwin cum ar mai putea să-l alunge pe Dumnezeu din istorie?

Ne puteți urmări și pe Google News