ULTIMA ORĂ! Planul lui Sebastian Ghiță după DECIZIA care a CUTREMURAT justiția din România

ULTIMA ORĂ! Planul lui Sebastian Ghiță după DECIZIA care a CUTREMURAT justiția din România

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit planurile lui Sebastian Ghiță după ce omul de afaceri a primit statutul de azilant din partea Tribunalului din Belgrad.

Chiar dacă în spațiul media din Românai s-a lăsat să se înțeleagă că situația lui Sebastian Ghiță poate cunoaște o turnură spectaculoasă, jurnalistul Dan Andronic susține că acest lucru este imposibil, mai ales după ce Ghiță a primit toate actele din partea justiției sârbe în mod oficial. 

„Chiar astăzi am vorbit cu Sebastian Ghiță, vorbim aproape zilnic. A primit toate actele oficiale ale Tribunalului din Serbia. Statutul este pe cinci ani, nu este atât de provicoriu cât lasă unii și alții să se înțeleagă. S-au luat în calcul mai multe elemente. Asta înseamnă nu numai probele false, ci și presiunea mediatică care a fost pusă pentru extrădarea lui Sebastian Ghiță.

Nu cred că lucrurile se vor schimba atât de repede în România. La ora actuală, un procuror DNA poate să audieze de șapte ori un martor fără să cheme avocații, în continuare audierile pot fi făcute fără a fi înregistrate. Sistemul e în aceeași fază. Lucrurile nu s-au schimbat”, a declarat Dan Andronic la Antena3. 

Ne puteți urmări și pe Google News