Premierul Dăncilă a vorbit pentru PRIMA OARĂ despre REMANIERE: „Aș vrea să fac o precizare...”

Premierul Dăncilă a vorbit pentru PRIMA OARĂ despre REMANIERE: „Aș vrea să fac o precizare...”

Premierul Viorica Dăncilă a făcut precizări, luni seară la Antena 3, referitoare la o eventuală remaniere în Guvern, precizând că nu a fost făcută încă o evaluare a miniștrilor.

Viorica Dăncilă a declarat că evaluarea se va face din perspectiva programului de guvernare și nu din punct de vedere al persoanei.

„Nu am făcut încă o evaluare, dar aş vrea să fac o precizare. Evaluarea nu o facem asupra persoanei, ci asupra îndeplinirii programului de guvernare. Fiecare ministru nu va fi evaluat în ceea ce priveşte persoana respectivă, ci asupra modului în care şi-a îndeplinit măsurile din programul de guvernare”, a spus Viorica Dăncilă.

Dragnea RUPE TĂCEREA! Ce spune despre evaluarea actului de guvernare. Primele declarații despre REMANIERE

Afirmația premierului, vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara că miniștrii sunt obligați să prezinte măsurile pe care le-au luat în domeniile pe care le reprezintă. În acest context, șeful PSD a punctat că are „o oarecare mâhnire” despre membrii Guvernului, despre care a spus că nu-și fac timp pentru a comunica, măcar o dată pe săptămână, ceea ce s-a realizat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dragnea a mai precizat că, în momentul de față nu există în coaliția de guvernare o discuție despre  eventuală remaniere, însă va exista o evaluare a actului de guvernare în sine. 

"Nu am ce să vă spun despre remaniere. Nu ştiu dacă va exista o astfel de discuţie, va fi o discuţie cu privire la actul de guvernare în sine. Sigur că sunt mai mulţumit de unii şi mai puţin de alţii", a declarat preşedintele PSD.