Gianluigi Buffon a avut propriul „meci” cu DEPRESIA. Dezvăluiri uluitoare ale celebrului portar

Gianluigi Buffon a avut propriul „meci” cu DEPRESIA. Dezvăluiri uluitoare ale celebrului portar

La o zi după ce a acceptat oferta celor de la Paris Saint-Germain, uluitorul portar italian Gianluigi Buffon a vorbit deschis despre lupta pe care a purtat-o cu depresia.

În ultimii 17 ani, „Gigi” Buffon a apărat cu succes poarta lui Juventus Torino, în Serie A, Champions League, Serie B, dar și pe cea a Italiei, în toate turneele finale. În ciuda succesului său răsunător de pe gazon, italianul în vârstă de 40 de ani a povestit cum a fost acaparat de depresie. Totul a început în 2005, înaintea unui meci de campionat cu Reginna, când Buffon a suferit un atac de panică. Niciunul dintre colegii săi de la Juve nu a aflat de acest lucru, cu ce se lupta portarul numărul 1 al „Bătrânei Doamne”.

În cele din urmă, torinezii se impuseseră cu 1-0, iar de aici începuse calvarul pentru „Gigi”. În acel meci, Buffon a avut o intervenție decisivă, iar victoria a fost ca o terapie pentru el „Nimeni nu a observat, și în acel moment m-am simțit și mai mult singur. M-am dus pe teren, dar m-am bazat pe mândria și dragostea mea pentru munca mea și am decis să nu renunț. Atunci mi-am spus: ~Dacă alegi calea ușoară, dacă nu mergi pe teren, atunci vei simți mereu asta~. Am rămas minute bune pe teren, după meci, iar victoria a fost ca o terapie cu electroșoc pentru mine. 

Am fost arătos, bogat și faimos și m-am întrebat de ce nu mi s-a întâmplat asta mai devreme? De ce în acel moment? Am trecut peste boala asta datorită mândriei mele”, a dezvăluit Gianluigi Buffon, pentru „Calcio Mercato”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Italianul a avut acest moment de sinceritate la scurt timp după ce mijlocașul catalan Andres Iniesta a recunoscut că s-a luptat și el cu depresia, care a rezultat din cauza decesului prietenului său și fostului jucător al lui Espanyol, Dani Jarque.

„Nu te mai simți bine în pielea ta, nu te mai bucură nimic. Simți că oamenii din jurul tău sunt doar niște simple prezențe, nu ai sentimente sau pasiune. Ești gol pe dinăuntru...”, a declarat Iniesta, cel care s-a despărțit recent de FC Barcelona, în cadrul show-ului TV spaniol „El Hormiguero”.