Exatlon 2018. Draghia NU își poate REVENI din ȘOC. A primit o VESTE neașteptată de la IUBITĂ. Imaginile vorbesc de la SINE

Exatlon 2018. Draghia NU își poate REVENI din ȘOC. A primit o VESTE neașteptată de la IUBITĂ. Imaginile vorbesc de la SINE

Vladimir Drăghia a trecut prin emoții incredibile. După ediția de duminică, el a rămas ultimul Faimos la Exatlon după eliminarea lui Cătălin Cazacu.

Iubita lui Vladimir și fiica lor Zora au trăit la cote maxime eliminarea de aseară, când în pericol de plecare au fost Vladimir Drăghia și Cătălin Cazacu.

Pentru a își arăta susținerea pentru Vladimir, Alice, iubita vedetei a decis să țină la curent pe fanii Faimosului cu ultimele năzbâtii făcute de micuța Zora, fetiță lor adorabilă. După ultima ediție a Exatlon, Alice a pus două poze amuzante cu Zora înainte și după eliminare, iar reacția micuței după ce Vladmir Drăghia a rămas în concurs este fabuloasă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vladimir Drăghia, unul din cei mai populari concurenți de la Exatlon, a mărturisit că a stat cu emoții și, preț de câteva momente, s-a gândit că ar putea fi eliminat „Sunt vreo 10 secunde în care se așteaptă numele (n.r. numele celui eliminat) și atunci am simțit ceva...Nu mă așteptăm să trec cu bine peste votul publicului. Mereu am avut impresia despre mine că sunt mai degrabă antipatic decât simpatic, pentru foarte mulți oameni.

Sunt conștient că am cele mai multe șanse să ies azi, mâine, poimâine. Dacă voi pierde jocul, depinde cine e favorit. Ți se schimbă destinul în Exatlon de la o zi la altă, de la un punct la altă”, a spus Vladimir Drăghia.