COPIL de 2 ani, VIOLAT de UNCHI. CAZ ȘOCANT în Prahova

COPIL de 2 ani, VIOLAT de UNCHI. CAZ ȘOCANT în Prahova

Un copil în vârstă de doi ani a ajuns la spital în stare gravă după ce i-a spus tatălui că a fost violat de un unchi de al său. Principalul suspect are 23 de ani și este fratele mamei. Tânărul a fost condus la audieri de polițiști.

Un incident groaznic a avut loc, vineri dimineață, în localitatea Plaiul Câmpinii, din comuna Şotrile, județul Prahova. Un băiat în vârstă de doi ani și-a anunțat familia că a fost violat de unchiul său. Victima avea stări de rău și vărsături. Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Prahova au fost solicitaţi să intervină pentru a acorda primul ajutor şi pentru a-l prelua pe copil. Prima suspiciune în privinţa copilului este că a fost victima unui viol. Familia băieţelului a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor, transmite Libertatea.

Conform medicilor, copilul este agitat, a vomitat şi este prea mic ca să poate spune ce i s-a întâmplat. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au spus că există suspiciune conform căreia copilul a fost victima unui abuz sexual, însă acest lucru poate fi confirmat numai de către medicii legişti. Copilul a fost transportat Spitalul de Pediatrie.

Supectat de această oroare este un tânăr de 23 de ani, unchiul băiatului, după ce tatăl micuțului le-a spus polițiștilor care au intervenit că acesta ar fi comis fapta groaznică. Potrivit surselor judiciare, băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, părinții fiind despărțiți.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tânărul a fost depistat de polițiști iar în prezent este audiat. Potrivit IJP Prahova, a fost anunțată Direcția Generală pentru protecție Socială și Asistență Socială în vederea deschiderii unei anchete.