Dăncilă oferă PRIMA REACȚIE după ce Iohannis i-a cerut DEMISIA: „ Mă simt JIGNITĂ. Nu văd nici un motiv să plec”

Dăncilă oferă PRIMA REACȚIE după ce Iohannis i-a cerut DEMISIA: „ Mă simt JIGNITĂ. Nu văd nici un motiv să plec”

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului i-a cerut să demisioneze pe motiv că nu este competentă pentru postul pe care îl ocupă.

„Categoric nu demisionez. Nu văd nici un motiv pentru care să demisionez atâta timp cât am susținerea coaliției de Guvernare, atâta timp cât în cele trei luni am avut rezultate bune. Nu văđ nici un motiv să-mi dau demisia. Cred că este un gest și o declarație care nu-și aveau rostul acum, din partea președintelui Iohannis.

Cred că acest lucru duce la o slăbire pe plan extern și cred că acest lucru nu trebuie făcut, dincolo de interesele personale, dincolo de supărări, de frustrările pe care le avem unul sau altul, trebuie să dăm dovadă de responsabilitate. Toate țările trebuie să vadă în România o țară stabilă, " a spus Viorica Dăncilă. 

Totodată, Dăncilă a spus că s-a simțit jignită de cele afirmat de Klaus Iohannis. „Categoric da. Nu numai ce a spus președintele în această zi m-a jignit ci și înainte, aprecierile președintelui, modul de exprimare al președintelui, acesta a fost motivul pentru care nu am mers la Cotroceni”. a mai spus Viorica Dăncilă la România TV. 

Ne puteți urmări și pe Google News