Reacţie din SUA: Toată JUSTIŢIA face IMPLOZIE

Reacţie din SUA: Toată JUSTIŢIA face IMPLOZIE

În opinia preşedintelui Coaliţiei românilor din Statele Unite ale Americii, în urma noilor dezvăluiri despre Tribunalul din Sălaj, justiţia din România este la un pas de implozie.

"Judecatoarea Cristina Stef de la Tribunalul Salaj sustine intr-o scrisoare catre Guvern ca la nivelul instantei (Tribunalul Salaj) exista un "comitet mixt" judecatori-procurori-ofiteri SRI care hotarau cu privire la sentintele ce sa fie date in dosarele penale. Toata justitia face implozie!", a scris Chris Terhes pe contul său de socializare.

"La nivelul Tribunalului Sălaj, în virtutuea colaborării dintre instanță, Parchet și Serviciul Român de Informații, anumite dosare cu infracțiuni gravesunt scoase din tribunal și prezentate la Serviciul Român de Informații.

În cadrul instituției funcționează comitetul mixt, format din procurorii Dan Bubuig și Crin Bologa, doamna judecător Claudia Tomșa și dl.col. Marius Noje, șeful S.J.I. Sălaj(uneori participă și Laurențiu Butiri, șeful A.J.F.P.Sălaj).

Ne puteți urmări și pe Google News

Comitetul mixt analizează dosarele cu infracțiuni grave, subsecvent propunându-se soluțiile care trebuie date. La nivelul judecătorilor secției penale hotărârile sunt aduse la cunoștință de doamna judecător Claudia Tomșa”, scrie Ștef Cristina.